Fördelar med hemma träning

Gym Hemma

Träna på hemmagym

Ett helt hemmagym är grymt för dig som vill träna hemma av en eller annan orsak. Om du inte kräver tillgång till att göra alla olika övningar hemma, utan du nöjer dig med de vanligaste, då lämpar sig ett smidigt multigym perfekt. Om du inte är i behov att träna med riktigt tunga vikter. Du vill spar pengar i längden och vara så sparsam som möjligt och har begränsat med plats för din träningsutrustning.

Smidigt komplement

En annan vanlig orsak till att män och kvinnor väljer att köpa ett hemmagym kan vara att man vill ha ett snabbt och smidigt komplement till sitt vanliga träning på gymmet. I bland har man kanske inte riktigt tid att ta sig till gym lokalen och bara vill köra ett mindre snabbt pass hemma. Så har man en halvtimme över så kan man köra ett snabbt pass och kanske bara träna en muskelgrupp. Det är helt klart bättre att träna flera kortare pass än att endast köra 2 längre pass i veckan. Den bästa träningen är den som blir av på start sidan hitta du mer tips på vad du bör tänka på när du ska köpa multigym hemma.

Budget alternativ till hemmagym

träna hemma

Vill du inte betala 6000kr för ett hemmagym så kan du alltid börja med endast köpa ett par hantlar och kanske en träningsbänk. Då kanske du kan komma undan med 1500kr. Om du senare märker att du tränar mycket hemma så kan du senare investera i ett multigym.

Nybörjarövningar på hemmagym

I filmen ser du ett par bra nybörjarövningar på ett hemmagym från bio force by hammer. Denna maskin har inte vanliga vikter som motstånd utan använder ett innovativt hydrauliskt motstånd. Denna maskin kräver lite mer utrymme men den är extremt tyst och du kan enkelt träna dom flesta muskelgrupper snabbt. Det är väligt smidigt att byta övningar på gymmet.